5 oktober 2015

Home

We kunnen meer dan we denken

Met meer persoonlijke kracht, met meer focus en minder spanning halen jij en je omgeving veel betere resultaten…met meer voldoening! Uiteenlopende klanten, van sporter tot multinational, van psychisch belaste tot leidinggevenden, hebben daar ervaring mee opgedaan.

Wanneer je met minder moeite, moeten, stress en afleiding, met effectievere training en minder investeringen beter wil presteren…

..welke concrete resultaten heb je voor jezelf of je omgeving op het oog?

Jezelf coachen, methode Zelfcoaching, is de meest effectieve manier om te leren en te presteren met meer plezier. Er is vooral 1 iemand die die versnelling belemmert. En ook dat ben jezelf. Het is simpel: “Je gaat het zien als je het door hebt”. Je levert direct veel beter resultaat.

Zelfcoaching en zelfsturing in een sociale omgeving

Jezélf verbeteren in werk en interactie. Belemmeringen, afleiding en stress ombuigen naar doelgerichte kracht en focus. Krachtige individuen bouwen samen prettige teams en organisaties met duurzame meerwaarde.

Als deelnemer aan de trainingen presteer je direct veel beter. Deze bijzondere ervaring vertaal je naar je dagelijkse werk en leven.
Met zelfcoaching ontdek je je potentiële Kracht. Fysiek en mentaal komen we in beweging zodat je beter gaat presteren dan je op voorhand voor mogelijk had gehouden

Zelfcoaching-on-the-job is de praktische toepassing van theoretische leer- en organisatiepsychologie. Een simpel herkenbaar leermodel. Dit model, de rol van mens in organisatie en samenleving, leveren we in de 1e training op één 1 A4-tje. Daarna kun je ervaren waar de potentiële kracht en afleiding zit zodat iedereen persoonlijk, in bedrijf en privé een groeiversnelling beleeft. Maatwerk voor Individu, team en bedrijf ; voor trots, voldoening en resultaat.

Resultaat = Kracht x Focus – 2 x Conflict

 

Bel Nu
Route