7 april 2016

Wie

Mark Theelen

mark-groot-681x1024Mijn levensweg, de studie psychologie en uiteenlopende werkervaring heeft geleid tot de ontdekking van waar het zit.
De regie, de grip om effectiever én prettiger samen te werken, te presteren.

Daarvoor moest ik eerst zelf grote schoonmaak houden. Zelfcoaching betekende voor mij persoonlijk ongekende groei, trots en voldoening (lees: succes en geluk). Ik leerde achter mijn eigen horizon te kijken.
Privé, sport en werk werden veel aangenamer.

Die sleutel naar het beste uit onszelf wil ik met mijn bedrijf Succes en Geluk Nu doorgeven. Waarom hopen op succes en geluk in de toekomst als we het hier en nu kunnen ervaren?

Voor samen-werken in organisaties blijkt zelfcaching-on-the-job veel te kunnen betekenen. Betere afstemming, minder werkdruk en ziekteverzuim, meer energie, meer toegevoegde waarde.

In de trainingen van Succes en Geluk Nu streven we naar eenwording (flow) met onze taak en omgeving; optimale beleving.
In kwaliteit, welzijn en prestaties. Met mensen die echt het optimale eruit willen halen, wil ik grenzen verleggen.
Omdat dat leuk is en ik me niet neer wil leggen bij ‘het went wel’.

Partners

Voor verschillende klanten, opdrachten en projecten werken we samen met professionele partijen. Zij beschikken over aanvullende kennis en kunde.

archimedes
Voor grote organisatie-transitie trajecten werken we samen in het Archimedes-waardecreatie netwerk.
Onze gemeenschappelijke uitgangswaarde is de kwaliteit die we aan onze productieve tijd willen
ontlenen en toevoegen.

 

systematisch-creatief
Met Bedrijfskundige en Organisatie-consultant Gert Veenhoven van Systematisch-creatief is het prettig en professioneel samenwerken. Samen verkennen we de grenzen tussen de systematiek, die we nodig hebben om gemeenschappelijke (talig) kader te scheppen en het creatieve, dat we nodig hebben om doelen te realiseren waarbij we juist uit die kaders willen breken.

 

 

ithMet ITH delen we gemeenschappelijke visie om voor Bestuurlijk en Leidinggevend kader inspiratie-dagen vorm te geven ‘op de hei’. Om de ratio van organisatie-aansturing bij het private gevoel te brengen. Zo co-creëren we duurzame meerwaarde.

 

robvermeulentc
Samen met Rob Vermeulen inspireer ik Bedrijfs- en Management-teams om prestatiedoorbraak en verbindende communicatie in inter-actie te beleven.

Bel Nu
Route