29 mei 2017

Mark Theelen

Ik kom uit een ambitieus nest. Vanuit WO II, ondernemen en hard werken om een welvarend leven op te bouwen. Echter één ding ontbrak: welzijn. Met zelfcoaching heb ik 9 jaar geleden een praktische methode ontdekt om succes én geluk te bereiken in mijn eigen en andermans leven. Wetenschappelijk onderbouwd, geaccrediteerd, en persoonlijk doorleeft.
Zelfcoaching zorgde voor ongekende persoonlijke groei, trots en voldoening. Ik leerde achter mijn eigen horizon en kritisch naar mezelf kijken.

Die sleutel naar het beste uit onszelf wil ik met mijn bedrijf Succes en Geluk Nu doorgeven. Waarom hopen op een beetje beter in de toekomst als we hier en nu direct succes en geluk, trots en voldoening kunnen ervaren?

Voor samen-werken in bedrijf, sport en privé-leven blijkt zelfcaching-on-the-job veel te kunnen betekenen. Betere afstemming, minder werkdruk en ziekteverzuim, meer energie, meer toegevoegde waarde.

 

In de trainingen van Succes en Geluk Nu streven we naar eenwording (flow) met onze taak en omgeving; optimale beleving.
Met mensen die het beste eruit willen halen, wil ik grenzen verleggen.


Een inspirerend doel of te veel druk zijn inspiratie tot beter worden, leren en innoveren. Die persoonlijke ervaring faciliteer ik. Je beleeft onverwacht succes en je ervaart het remmende effect van ‘last’. Het reikt een diep beleefd handvat voor zelfcoaching aan. Pak de regie en haal het beste uit jezelf en je omgeving!

Bel Nu
Route