9 mei 2019

Masterclass 2019

Haal meer uit je bedrijf, collega’s, klanten en jezelf.

Je werkt hard, je hebt het best naar je zin. Je levert een mooie dienst of product en je hebt ambities. En toch voel je regelmatig de druk van de dag. Doen je medewerkers of collega’s niet wat jij wil? Heb je te veel afleiding, spanning of stress?
Je doet van alles goed maar het knaagt en je wil anders, meer uit je werk, leven of uit je omgeving halen.
Wil je de kans grijpen om met meer rust in je hoofd veel beter te presteren, dan is deze uitnodiging voor jou bedoeld.

Resultaat
Jouw mindset is beslissend voor het resultaat. Die mindset kun je beïnvloeden. Je coacht jezelf naar een resultaatdoorbraak onder begeleiding van organisatie- en prestatiepsycholoog Mark Theelen. Met de simpele en krachtige methode ‘zelfcoaching’ worden recente wetenschappelijke inzichten toepasbaar gemaakt voor jou of voor jouw bedrijf. Het rendement kan al snel met minimaal 15% omhoog.
Met deze ‘zelfcoaching’ methodiek ben je beter in staat om jouw doelen sneller en makkelijker te bereiken. Je doelgroep zal anders op je reageren omdat je met meer focus en plezier je diensten levert of je werk doet.

Persoonlijk ontwikkeling
In deze training met maximaal 12 deelnemers, ontdek je naast een simpele leermethode nieuwe aspecten van jezelf. We komen letterlijk en figuurlijk in beweging om tot de kern te komen. Samen bespreken we wat dat voor jouw werk en leven kan betekenen. Met name onder druk ga je direct beter presteren. Dit doen we in een prettige omgeving; de golfsport dient als metafoor. Hoe bereik jij samen met anderen je doel?

Zelfcoaching..
..want iedereen wil wel beter presteren maar niet verbeterd worden. Dat doe je liever zelf. Je ervaart dat je met gestructureerde zelfcoaching veel sneller vooruitgaat dan gebruikelijk.
Op de golfbaan ervaar je aan den lijve hoe je zelfcoaching in de praktijk kunt brengen.

Inspiratie-training
In deze training ervaar je dat je veel beter gaat presteren dan daarvoor. Je neemt oefeningen mee naar huis. Nadien is nog éénmalig telefonisch consult mogelijk.


Programma: do 17 en za 19 oktober 2019,
14-18u, golfbaan Welderen in Elst

14.00u Kennismaking, doelstelling, theorie
14.45u Zelfcoaching in de praktijk
15.45u Reflectie
16.15u Mentale turbo
17.00u Hoe ga je hiermee aan de slag?

Investering: De eerste 4 inschrijvingen betalen slechts €125. Daarna vóór 1-10-2019 €25 korting op de prijs van €175 (ex btw), €150.

Ervaringen:
Gerrit de Goeijen (de Goeijen Management Consultancy): De meerdere ontmoetingen met Mark heb ik als erg inspirerend en verhelderend ervaren. Hij hanteert een uniek leermodel waarmee hij je werk en het gesprek daarover op een prettige wijze bijstuurt.

Michel Hovenkamp (CEO Zakenservice, Uitgever Maasvallei.net): Mark heeft mij laten inzien hoe belangrijk focus is om niet te verzanden in de dagelijkse routines. Door focus bereik ik telkens weer makkelijker het beoogde resultaat. Bedrijven, teams en ondernemers die ook met een frisse blik naar moeizame situaties willen kijken, raad ik zeker aan om met Mark een training mee te maken. Mark schept een sfeer waarin je bereid bent je je oude gewoontes te vervangen door effectiever gedrag.

Bel Nu
Route