9 mei 2019

Succesversnelling-Open Training maart 2020

Haal meer uit je bedrijf, collega’s, klanten en jezelf.

Je werkt hard, je hebt het best naar je zin. Je levert een mooie dienst of product. Toch voel je je regelmatig te druk. Doen je medewerkers of collega’s niet wat jij wil? Heb je te veel afleiding, spanning of stress?
Wil je anders, meer uit je werk of omgeving halen. Ben je ondernemend en wil je met meer rust in je hoofd veel beter presteren, dan is deze training voor jou bedoeld.

Resultaat

Je mindset is beslissend voor het resultaat. Met name onder drukvolle omstandigheden. Die mindset kun je beïnvloeden. In deze training coach je jezelf met behulp van een simpel leermodel naar een resultaatdoorbraak. Met de krachtige methode ‘zelfcoaching’ worden recente wetenschappelijke inzichten toepasbaar gemaakt voor jou of voor jouw bedrijf. Het rendement kan al snel met minimaal 15% omhoog.
Met deze methodiek ben je direct in staat om jouw doelen sneller en makkelijker te bereiken. Je doelgroep zal anders op je reageren omdat je met meer focus en plezier vakmanschap levert.

Persoonlijke Ontwikkeling

In deze training, met max 12 deelnemers, ontdek je naast een simpele leermethode nieuwe aspecten van jezelf. We komen letterlijk en figuurlijk in beweging om tot de kern te komen. Samen bespreken we wat dat voor jouw werk en leven kan betekenen. Je presteert direct effectiever. Dit doen we in een prettige omgeving; de golfsport dient als metafoor. Hoe bereik jij samen met anderen je doelen?

Zelfcoaching

Omdat iedereen wel beter wil presteren, maar niet verbeterd worden.
Dat doe je liever zelf. Je ervaart dat je met gestructureerde zelfcoaching veel sneller vooruitgaat dan gebruikelijk.

Inspiratie-Training

Op de golfbaan ervaar je die vooruitgang aan den lijve. Samen vertalen we die beleving naar praktijkoefeningen ‘on the job’. Ook daar presteer je direct beter. Je neemt oefeningen mee om hier mee door te gaan. Nadien is nog éénmalig telefonisch consult bij de prijs inbegrepen.


Programma Donderdag 19 of Zaterdag 21 Oktober 2019

Tijd: 14-18 uur (Je kan kiezen voor 1 vd 2 dagen)
Locatie: Golfbaan Welderen in Elst

Investering €175 All in (met resultaatgarantie)


14.00 Kennismaking, doelstelling, theorie
14.45 Zelfcoaching in de praktijk
15.45 Reflectie
16.15 Mentale turbo
17.00 Hoe ga je hiermee aan de slag?

Tijd: 14-18 uur
Locatie: Golfbaan Welderen in Elst

Ervaringen:

Ad Esschendal (DGA Access4IT)
Ik wilde Mark’s belofte ‘meer-bedrijfsrendement-via-golf’ proefondervindelijk meemaken. Wat een genot om met die man op de baan te staan. Na één middag kan ik de ideeën al doorvoeren in mijn werk en privé. Mark brengt de bewustwording op gang. Ik heb nu al meer rust weten te realiseren en zie met plezier uit naar de volgende sessie.

Gerrit de Goeijen (de Goeijen Management Consultancy): De meerdere ontmoetingen met Mark heb ik als erg inspirerend en verhelderend ervaren. Hij hanteert een uniek leermodel waarmee hij je werk en het gesprek daarover op een prettige wijze bijstuurt.

Niels Willems (Coach AH.nl) “Dit moet elk managementteam meemaken; instant authenticiteit, conflict vrij zijn. Je teameffectiviteit schiet omhoog.”

Bel Nu
Route