shutterstock_127483013PeakperfomanceOverviewBsnCoachingMissie

Ik wil mensen duurzaam laten ervaren dat ze met meer plezier veel meer uit anderen, het bedrijf, én uit zichzelf kunnen halen. Veel beter resultaat met minder moeite en meer plezier. In je bedrijf-werk maar ook privé en in je sport.

Wanneer je regelmatig ’s morgens opstaat en de druk van de dag voelt. Om je ambities waar te maken of omdat je last hebt van werkdruk of andere negatieve spanning. Met name dan zou je willen groeien en is de innovatieve methode zelfcoaching wat voor je. Met deze methode is er veel meer mogelijk dan je denkt. Groeien omdat..

..dat dan het potentieel van mens en organisatie zichtbaar wordt
..het voldoening geeft
..je het beste voor de klant wil
..dat je trots maakt
..het betere prestaties en rendement oplevert

Voor wie?

  1. Mensen en organisaties met stevige ambities. Te denken valt aan directies, ondernemers en topsporters.
  2. Zij die veel te veel stress, spanning, afleiding, onvrede in hun leven en/of werk ervaren. Te denken valt aan werkdruk, sociale spanning, (dreigende) burnout, zingevings- en loopbaan-vraagstukken, relatieproblematiek, depressie, angst, enz

Hoe?

Individu en team ervaren in een prettige omgeving dat ze veel beter kunnen, maar ook hoe ze zichzelf soms in de weg zitten. We komen snel tot de kern. Wie zijn we, wat drijft ons en hoe acteren we? Ter plekke buigen we negatieve energie om in positieve focus, ontspanning en (team-)flow.

Met het zelfcoachings-model bespreken we hoe prestaties, focus en loslaten tot stand komen. We vertalen dit naar oefeningen voor werk, privé of sport. In korte tijd beleven we een doorbraak in toegevoegde waarde, resultaat, en welzijn. We zetten de versnelling in. ‘On the job’, in je eigen omgeving oefen je verder. Met ondersteuning op afstand.

Met name onder drukvolle omstandigheden heeft de methode zelfcoaching veel impact. Vanaf de eerste training ervaart de klant direct en heel concreet grip op persoonlijke groei en rendement. Met jou, wanneer dit aantrekkelijk klinkt. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt.. ik ben benieuwd. Bel gerust: 0638702514

Methode Zelfcoaching

Mark en Partners

Bel Nu
Route