shutterstock_127483013PeakperfomanceOverviewBsnCoachingMissie

Succes en Geluk Nu wil het beste uit mens en organisatie halen. In resultaat en welzijn. In werk en leven. Met blijvende impact. Met name mensen en bedrijven die een snelle groei willen doormaken ondersteun ik met hun doorbraak. Met de methode zelfcoaching is er namelijk veel meer mogelijk dan men denkt. Continu groeien omdat..

..dat voldoening geeft

..dat trots maakt

..het potentieel van mens en organisatie losmaakt

..ik zelf het beste uit mijn leven wil halen

..ik zelf de stress ervaren heb die dat in de weg kan zitten

..de methode zelfcoaching mijn eigen leven drastisch verbeterd heeft

Voor wie?

  1. Mensen en organisaties met stevige ambities. Te denken valt aan onder andere directies, ondernemers en topsporters.
  2. Zij die veel te veel stress, spanning, afleiding, onvrede in hun leven en/of werk ervaren. Te denken valt aan werkdruk, sociale spanning, (dreigende) burnout, zingevings- en loopbaan-vraagstukken, relatieproblematiek, depressie, angst, enz

Hoe?

Individu, relaties, teams, organisaties ervaren in een prettige sportieve omgeving dat ze veel beter kunnen, maar ook hoe ze zichzelf in de weg zitten bij het behalen van vooruitgang. We komen snel tot de kern van wie we zijn. Ter plekke buigen we remmende factoren om naar (team-)flow, naar positieve focus en ontspanning.

Met behulp van het zelfcoachingsmodel bespreken we hoe prestaties, focus en loslaten tot stand kwamen. We vertalen dit naar oefeningen voor werk en leven. In korte tijd beleven we een doorbraak in toegevoegde waarde, resultaat, en welzijn. In bedrijf, sport en privĂ© zetten we de versnelling in. ‘On the job’, in je eigen omgeving oefen je verder. Met ondersteuning op afstand.

Met name onder drukvolle omstandigheden heeft de methode zelfcoaching veel impact. Vanaf de eerste training ervaart de klant direct en heel concreet grip op persoonlijke groei en rendement. Met jou, wanneer dit aantrekkelijk klinkt. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt.. ik ben benieuwd. Bel gerust: 0638702514

Methode Zelfcoaching

Mark en Partners

Bel Nu
Route