shutterstock_127483013PeakperfomanceOverviewBsnCoachingMissie

Met mijn bedrijf Succes en Geluk Nu wil ik de ervaring meegeven dat er meer uit jezelf en anderen, c.q. je organisatie, te halen valt. Veel beter resultaat met minder moeite én meer plezier. In werk maar ook privé en in je sport. Met blijvende impact. Met name voor mensen en bedrijven die onder druk staan of een snelle groei willen doormaken. Met de innovatieve methode zelfcoaching is er veel meer mogelijk dan je denkt. Continu groeien omdat..

..dat dan het potentieel van mens en organisatie zichtbaar wordt
..dat voldoening geeft
..je het beste voor de klant wil
..dat trots maakt
..het betere prestaties en rendement oplevert

Voor wie?

  1. Mensen en organisaties met stevige ambities. Te denken valt aan directies, ondernemers en topsporters.
  2. Zij die veel te veel stress, spanning, afleiding, onvrede in hun leven en/of werk ervaren. Te denken valt aan werkdruk, sociale spanning, (dreigende) burnout, zingevings- en loopbaan-vraagstukken, relatieproblematiek, depressie, angst, enz

Hoe?

Individu en team ervaren in een prettige omgeving dat ze veel beter kunnen, maar ook hoe ze zichzelf in de weg zitten bij het behalen van vooruitgang. We komen snel tot de kern. Wie zijn we, wat drijft ons en hoe acteren we? Ter plekke buigen we negatieve energie om in positieve focus, ontspanning en (team-)flow.

Met het zelfcoachings-model bespreken we hoe prestaties, focus en loslaten tot stand komen. We vertalen dit naar oefeningen voor werk, privé of sport. In korte tijd beleven we een doorbraak in toegevoegde waarde, resultaat, en welzijn. We zetten de versnelling in. ‘On the job’, in je eigen omgeving oefen je verder. Met ondersteuning op afstand.

Met name onder drukvolle omstandigheden heeft de methode zelfcoaching veel impact. Vanaf de eerste training ervaart de klant direct en heel concreet grip op persoonlijke groei en rendement. Met jou, wanneer dit aantrekkelijk klinkt. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt.. ik ben benieuwd. Bel gerust: 0638702514

Methode Zelfcoaching

Mark en Partners

Bel Nu
Route