2 december 2015

Succes en Geluk

Wat levert het op?

Het beste uit jezelf, je bedrijf, en je omgeving halen.

Dat is de klantbelofte voor hen die met de methode zelfcoaching aan de slag gaan. Ga vaker ervaren dat plezier en productiviteit hand-in-hand gaan. Veranderprocessen gaan sneller, je leert sneller, je gaat direct beter presteren.

Wanneer je regelmatig ’s morgens de druk van de dag voelt. Omdat je ambitieus bent, omdat je last hebt van sociale (werk-)druk of wanneer je regelmatig andere negatieve afleiding ervaart.. ..dan is zelfcoaching wat voor jou of je bedrijf.

Ken je het gevoel dat je lekker zit te werken, niets stoort je. En ineens komt er iemand binnen om iets te vertellen. Weg is je ‘ik-zat-er-net-lekker-in-en-was-productief-gevoel’. En kom dan maar weer eens terug ‘in flow’.

Zelfcoaching is een innovatieve, wetenschappelijk onderbouwde methode, toepasbaar gemaakt in een simpel leer-model. Het brengt je terug in je high-performing-mindset!

Realiseer snelle groei omdat..

  1. het potentieel van mens en organisatie zichtbaar wordt
  2. het voldoening geeft
  3. je het beste voor de klant wil
  4. dat je trots maakt
  5. het betere prestaties en rendement oplevert

Voor Wie ?

  • Mensen en organisaties met ambities. Te denken valt aan directie, teams, ondernemers en topsporters.
  • Zij die veel te veel stress, spanning, afleiding, onvrede ervaren. Bijvoorbeeld werkdruk, sociale spanning, (dreigende) burn-out, zingevings- en loopbaan-vraagstukken, relatieproblematiek, depressie, angst, enz

Ervaar dat er veel meer in zit dan je denkt.

We komen snel tot de kern. Wie zijn we, wat drijft ons? Hoe gedragen we ons en hoe communiceren we? Ter plekke buigen we negatieve afleiding om in positieve focus, ontspanning en (team-)flow.

Hoe?

Met zelfcoaching krijg je een tool in handen voor het leven. Het maakt inzichtelijk hoe je prestaties, focus en ontspanning samenhangen. On-the-job-oefeningen in werk, privé en sport zorgen in korte tijd voor een doorbraak in je resultaat en welzijn. We zetten de versnelling in. Met een kort maatwerktraject.

Met elke training ervaar je meer grip op persoonlijke groei en rendement. Wanneer je vragen of opmerkingen heb, bel gerust, dan bespreken we je wensen en de mogelijkheden: 0638702514

Methode Zelfcoaching

Mark en Partners

Bel Nu
Route